The Black Cat

a safe haven for true jazz cats

SOLD OUT ! – Anne Wolf Trio + Esinam Dogabtse

Posted by in |

  • Price: 15 euro / leden: 13 euro / studenten: 10 euro
  • Date: di, apr 04, 2017
  • Time: 20:00 - 22:00
  • Location: El Gato Negro - Breidelstraat 19 - Torhout

Anne-Wolf-14-nov-09-ZWKNa haar studies Klassieke Muziek aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel raakte Anne Wolf (1967) gebeten door de jazzmicrobe. Ze stortte zich vol overgave op de studies jazzpiano aan hetzelfde conservatorium en studeerde af cum laude. Anne is als toetsenist een ware muzikale duizendpoot. Ze beweegt zich moeiteloos in diverse genres zoals R&B, hedendaagse en mainstream jazz, latin en wereldmuziek, chanson, theater, rock,…

In 2002 ontving ze de ‘Django d’or’ als jong Belgisch talent. Ze werkte als sessiemuzikante mee aan talloze opnames van bekende musici, en bracht zelf drie briljante cd’s uit: ‘Amazone’, ‘Moon@Noon’ en ‘Wolf in the Wood’.

De prachtige muzikant Theo de Jong zagen we hier op zijn akoestische basgitaar al schitteren bij het Peter Hertmans Quartet. Percussionist Stephan Pougin is een heel eclectisch muzikant die je zowel bij barok, renaissance, jazz en wereldmuziek ensembles aan het werk kan zien.

Als gast muzikante zal Esinam Dogabtse op fluit met haar Ghanese roots een extra exotische toets toevoegen aan het swingend, grensoverschrijdend repertoire van het trio.

www.anne-wolf.com