The Black Cat

a safe haven for true jazz cats

Misstriohso

  • Prijs: 15 euro / leden: 13 euro / studenten: 10 euro
  • Datum: di, dec 06, 2016
  • Tijdstip: 20:00 - 22:00
  • Plaats: El Gato Negro - Breidelstraat 19 - Torhout

misstriohsoFrontvrouw van het trio Misstriohso is Marie-Anne Standaert. Zij begon op haar 11de trompet te spelen in de plaatselijke fanfare en raakte zóó in de ban van de muziek dat ze na haar hogere studies ‘sociaal werk’ naar het conservatorium van Brussel trok om de jazzstudies trompet aan te vatten. Daar kreeg ze les van grootmeesters als Richard Rousselet, Laurant Blondiau en Manu Mellaerts. Ze volgde ook workshops bij Avishai Cohen, Paulo Fresu, Claudio Roditi en vele anderen.

Marie-Anne is als muzikante actief in verschillende stijlen. Jazz blijft haar grote passie, maar je vindt haar ook op de podia waar funk, latin, pop, rock en world worden gespeeld.

Misstriohso is echter wel Marie-Anne’s meest intieme project: een drumloos trio… Met contrabassist Janos Bruneel en pianist Bram Weijters onderneemt ze een zoektocht naar een dromerige sound met een rijke harmonie gebaseerd op intense grooves. Dit trio bracht een erg mooie intieme cd uit: ‘Winding Way’.

Dit wordt zeker een intens, onvergetelijk muzikaal festijn waarmee we op Sinterklaas-avond het concertjaar 2016 dankbaar afronden. Be there.

www.marieannestandaert.be

Marie-Anne Standaert – trompet/bugel
Janos Bruneel – contrabas
Bram Weijters – piano